Kokoonpanot

Minna ja Olli -duo

 
 

Lähtökohtainen ja suosituin keikkakokoonpanomme on duo! Duomme sopii moniin tilaisuuksiin pienistä illanistujaisista, synttäreistä, rippijuhlista lähtien aina isompiin tilaisuuksiin, häihin ja firmatilaisuuksiin asti. Olemme monipuolisia: Meiltä saat sekä tunnelmallisen ja elegantin esiintymisen että tanssilattian rokkaamaan ja pyörimään. 

Trio

 
 

Esko Grundströmin täydentämä trio tuo Minnalle ja Ollille uuden ulottuvuuden. Multi-instrumentalisti Eskolta taittuu kontrabasso, piano sekä haitari (vähintään!) ja hän vaihtelee niitä suvereenisti keikan myötä. Trio on duon tavoin monipuolinen: Jazzahtavasta taustamusiikista ja hienostuneesta ohjelmanumerosta menevään bilesettiin, tämä trio tuo musiikin juhliisi omalla persoonallisella ja elävällä tyylillään!

Bilebändi

Mikäli olet etsimässä täyden kaliberin bilebändiä, älä etsi enää. Esiinnymme tilauksesta neljän hengen (laulu – kitara – basso – rummut) sekä viiden hengen (laulu – kitara – koskettimet – basso – rummut) kokoonpanoilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!